Día Internacional de las Familias 2010…

Estándar

Mi pequeña pataleta a generado esta nueva entradilla, espero que os animéis a participar… ” Des del Departament d’Acció Social i Ciutadania es vol celebrar aquest esdeveniment en un ambient lúdic i festiu, de divulgació i participació que permeti la difusió i la reflexió al voltant del paper de la família com a principal transmissora de valors.

Enguany, amb el lema Som Família, fem valors! volem descobrir l’essència que fa del context familiar l’espai ideal per forjar els valors que ajudaran els nostres infants a comprendre i estimar, i els permetrà assolir les competències socials que afavoriran un projecte de vida valuós.

Es tracta de potenciar la família en la seva funció educadora, ja que la família és l’espai on es donen pautes a través de les emocions i relacions interpersonals. D’aquesta manera anem construint un sistema de valors propis que transmetem a partir d’unes normes de convivència familiar. En aquest sentit, l’escola complementa la família en aquesta missió però no treu la rellevància educadora de la família.

La generositat, l’autoestima, l’esforç, la dedicació, l’alegria, la tolerància, el respecte, la capacitat de treball, la responsabilitat, la confiança, la llibertat, l’empatia, la comprensió, la solidaritat, són alguns dels valors que s’aprenen a casa i es perfeccionen al llarg de la vida, que faciliten la convivència i ens converteixen en persones actives i compromeses.

Festes per celebrar el Dia Internacional de les Famílies 2010
S’han organitzat festes arreu de Catalunya, on les famílies gaudiran de tallers participatius i espectacles, entre d’altres activitats:

Diumenge 16 de maig De 10.30 a 14.30
Barcelona, parc de la Ciutadella” Aquí podéis ver el triptic con todas las actividades posibles…

O de Olivia

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s